Skip to main content

Sådan kan du bidrage

Hvis du har lyst til at skrive en leksikonartikel, kan du indsende din artikel i en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Det er en god idé, at du først ser, hvordan de eksisterende artikler er formuleret – både med hensyn til omfang og udformning. Du skal være indstillet på, at dit bidrag vil blive underkastet en redaktionel instans, dvs. blive gennemset og eventuelt tilrettet af en redaktionsgruppe, der arbejder frivilligt med denne side af sagen.

Hvad sker der med dit indlæg?

Redaktionskomiteen vil være glad for ethvert bidrag til Hillerød Leksikon. Du vil selvfølgelig få en tilbagemelding, og du skal være indstillet på, at redaktionen gerne vil hjælpe med at gøre din artikel så velegnet til publicering som muligt. Redaktionen kan foreslå mindre ændringer i teksten, kan tilføje en kategoriangivelse, kan kontrollere, om en illustration er beskyttet af ophavsret, kan foreslå en alternativ illustration, eller lignende. Det vil stadig fremgå, at du har skrevet artiklen, hvis du ønsker det. Når du og redaktionskomiteen har godkendt den, vil artiklen blive publiceret. Husk, at leksikonet er dynamisk – det vil sige, at fejl kan rettes, også efter publiceringen. Tilføjelser kan ligeledes sættes ind, om nødvendigt.

Billeder

Det er ikke nødvendigt at sende en illustration, men send gerne et forslag, fx en jpg-fil i en opløsning på mindst 600 dpi. Ved nyere fotografier kan der være et særligt problem med hensyn til ophavsret. Vi vil derfor sikre os retten til at gengive fotografier i Hillerød Leksikon, inden de publiceres. Vi vil altid angive fotografens navn (hvis det kendes). Teknisk kan fotografierne kopieres fra Hillerød Leksikon, men umiddelbart er billedkvaliteten (opløsningen) næppe god nok til reproduktion i trykt sammenhæng. Billederne vil dog kunne kopieres og bruges på nettet. Hillerød Leksikon overtager ikke retten til de fotografier, vi bruger. Hvis en bruger derfor vil anvende en kopi af et fotografi i en kommerciel eller privat sammenhæng, er det en sag imellem brugeren og fotografen.

Vi har også brug for din hjælp:

Hvis du er bruger af CMS systemet joomla 4
Eller du er fotograf, der har lyst til at supplere leksikonartiklerne med nogle gode fotos.