Skip to main content

Hillerød Rockkor

Hillerød By
Vidensalderen 1993- idag, Velfærdsstaten 1946 - 1992
Kulturhuse, Torve og pladser
Foreningsliv, Musik
Hillerød Rockkor i Tivoli i 2015

Hillerød Rockkor er et kor, der har eksisteret i Hillerød i mere end 30 år.

Koret har i dag  ca 60 sangglade mænd og kvinder, som synger sammen hver mandag
aften i Hillerød på byskolen,. 
Hillerød Rockkor synger som navnet antyder: Rock, men i den blødere del af repertoiret finder vi en del popsange.

Hillerød Rockkor har eksisteret siden 1985, og et par enkelte medlemmer har været med fra starten. Der kommer løbende nye ansigter og stemmer til.

I spidsen står korleder Lene McGregor, som her i efteråret 2022 har været leder af koret i 20 år. Pianist Jonas Berg akkompagnerer koret.

Hillerød Rockkor er delt op i 6 stemmegrupper: 1. og 2. alt, 1. og 2. sopran, bas og tenor – læs mere om stemmegrupperne.

Koret har afholdt koncerter i Støberhallen hvert år. I de senere år, skiftes koret til at holde en mere traditionsbundet julekoncert og de andre år vil der blive afholdt mere temarettede koncerter.

I 2019 - lige inden Coronaen brød ud, afholdtes koncerten " Rockens historie" og i marts måned 2023 afholdes koncerten "Kvindelige kunstere fra udlandet"

Har du lyst til at være med ?
Koret optager løbende nye medlemmer, der er dog venteliste til de kvindelige stemmegrupper. Nye medlemmer optages fra august eller januar.

Se her, hvordan du bliver medlem, hvis du har lyst til at være en del af Hillerød Rockkor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde m.v.: Hans Henriksen, har været medlem af koret i 11 år. Har i den periode været kasserer, medlem af arrangementudvalg, repertoireudvalg og skriver korsatser til koret

Forfatter: Hans Henriksen

Placering:

Adresse: Frederiksborg byskole, Carlsbergvej, 3400 Hillerød